Oldal kiválasztása

Kedves Meditáló Barátaink!

Szeretnénk meghívni Titeket egy egész napos tapasztalat elmélyítő meditációs napra (un. koherencia napra). 

Jókedvű, vidám társaság várható 🙂

Ezeknek a koherencia napoknak a programját is Maharishi állította össze úgy, hogy nagyon kényelmes és hatékony legyen. Többször meditálunk, mint otthon és ráadásul többen is. Ennek következtében a tapasztalatok is automatikusan intenzívebbek lesznek.

Az idegrendszerünk nagyon mély pihenést kap, szervezetünk regenerálódik, kiemelkedünk a mindennapok sűrűjéből, és garantáltan újult erővel indulunk a következő heteknek.

Ha szeretnétek egy nagyobb lendületet adni a fejlődésnek, akkor mindenképpen ajánljuk.

A koherencia nap programja

8:30 -tól érkezés, gyülekezés a terem előtt

9:00 -től ászana (könnyed jóga testgyakorlatok), pránajáma (légző gyakorlatok), meditáció és pihenés váltja majd egymást, ezt nevezzük körzésnek, azaz egy kör tartalma: egy ászana, egy pránajáma és egy meditáció.

Délelőtt 3 kört végzünk, aztán ebédidő és séta következik. Ebéd után kb. 1, 5 -2 órát töltünk a személyes tapasztalatok megbeszélésével, s a Maharishi tudásáról szóló előadás megtekintésével. A beszélgetést délután újabb 2 meditációs kör követi, avagy a nap folyamán 5 meditációban lehet részünk.

Természetesen a programunk egy ilyen napon sokkal erősebb lesz, ezért ilyen többlet gyakorlást csak tanári felügyelet mellett végezhetünk!

 Az előadás témája

Bevezetés a Maharishi Ajurvédába és Maharishi Védikus Egészségszemléletébe

Tökéletes egészség

Testtípus teszt –  sok mindent megértesz majd a saját test-elme testtípusodról

Gyakorlati tanácsokkal az őszi-téli időszakra

A koherencia nap időpontja: 2017. október 7. szombat 8:15-18:00
A koherencia nap helyszíne: Budapest belvárosában lesz

Részvételi díja: 8000 Ft, mely a helyszínen fizetendő és tartalmazza a vegetáriánus ebédet (Napfényes Étterem)

Jelentkezési határidő: október 5.

Kérjük, mielőbb jelezzétek részvételi szándékotokat, hogy az ebédet és a termet időben le tudjuk szervezni Addig is a legjobbakat kívánjuk!

Jai Guru Dev

Andi és Tóni
06-70-418-8565

u.i.: szeptember 24-én, vasárnap du 15:00-kor utánkövetés a Bessenyeiben! Mindenkit várunk! Bejelentkezés: balogh.andrea@tm.org

<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesUXCM08X-182PFZDEP5dSPvHE-iWemDg07rehDYqucQMDwg/viewform?embedded=true" width="300" height="1100" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Betöltés...</iframe>